A listaáras kerékpárok és

30.000 HUF feletti kerékpár kiegészítő vásárlásnál INGYENES házhozszállítás!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
10 500 Ft - 32 893 Ft
GYÁRTÓ
NEM
ELÉRHETŐSÉG

SISAKOK

Kerékpáros bukósisakok

Hazánkban még mindig az egyik legelhanyagoltabb kiegészítő a bukósisak. Sajnos sokszor hangzik el a kérdés: "Kötelező hordani?" Rendelet szerint csak lakott területen kívül, 40 km/h óra felett kötelező a sisak használata. Tehát a mindennapokban szinte soha.

Persze a döntés rajtunk áll, hogy mennyire szeretnénk minimalizálni a súlyos fejsérülések esélyét egy balaeset alkalmával. Mi mindenképpen ajánljuk a bukósisak használatát. Természetesen nem csak üzleti szempontok alapján, cégünknél mindenki meggyőződéssel hordja, még munkába járáshoz is.

Van valódi különbség a belépő kategória és "fullos" kerékpáros bukósisakok között? Természetesen van, és egyből két részre is osztanánk ezeket. Biztonság és kényelem.

Biztonság. Az Európai Únió területén elvileg csak olyan bukósisak kerülhet forgalomba, ami illeszkedik az úniós szabályozáshoz. Így abban biztos lehetsz, hogy bármilyen bukósisakot is választasz a minimálisan elvárható védelmet nyújtani fogja. Persze a vezető márkák az úniósnál sokkal szigorúbb egyéni normák szerint tesztelik és fejlesztik a bukósisakjaikat, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsák. 

Válassz a kerékpárod kinézetéhez vagy felhasználási területedhez valót.


14termék 114
14termék 114