30.000 HUF feletti kerékpár kiegészítő vásárlásnál INGYENES SZÁLLÍTÁS!

CUBE KERÉKPÁROK

Biciklivel élünk. Szeretjük a kerékpárokat. És ez a szenvedély késztet minket a kerékpárok építésére! Az 1993-ban alapított Waldershofban, a gyönyörű Fichtel-hegységben, Északkelet-Bajorországban, hűek maradtunk gyökereinkhez a több mint 60 országban elért nemzetközi sikerünk során. Marcus Pürner által alapított és irányított cég jelenleg 1000 főt foglalkoztat, és a régió egyik vezető munkáltatója vagyunk. A helyünkhöz való hűség és a térség megerősítése számunkra nem csak büszkeség, hanem mély meggyőződésből fakad.

A CUBE termékportfóliója kerékpárok és elektromos kerékpárok széles skáláját, valamint ruházati és kiegészítők széles skáláját tartalmazza. Ebből fakad a változatos karrierlehetőségek fiatalos, dinamikus és sportos környezetben. Elkötelezettek vagyunk a junior munkatársak fejlesztése iránt, és különféle képzési lehetőségeket kínálunk üzleti, kereskedelmi és műszaki oldalon.

A CUBE családot a két kerék iránti szeretet egyesíti – minden formában. Mindannyiunkat az a csillapíthatatlan vágy motivál, hogy apránként fejlődjünk, amit tudunk, ahol tudunk. Mert az új ötletek felpörgetik a világot. Célunk és mindig is az volt, hogy tökéletes kerékpárt hozzunk létre, bármilyen felhasználási területről is legyen szó. Elhivatottságunkat, szenvedélyünket és csapatmunkánkat e cél elérésére fordítjuk!