30.000 HUF feletti kerékpár kiegészítő vásárlásnál INGYENES SZÁLLÍTÁS!

NADRÁGOK

Nadrágok

Mindig nyom, mindig fáj? Ismerős az érzés? Válassz egy nagyszerű KTM betétes nadrágot és az altáji fájdalmak megszűnnek. Mára teljesen mindennapos lett az, hogy a sport kerékpárokhoz és nagy távú túrázáshoz kifejezetten a kerékpározáshoz tervezett nadrágot vásároljon az ember. Az előnyök magukért beszélnek.

Anyagaik kiváló nedvszívó tulajdonságokkal rendelkeznek. Mindemellett segítik az optimális hőháztartás fenntartását.

A betétek anatómiailag tökéletesen illeszkednek (válassz nemedhez megfelelő modellt), és általában antiallergén anyagokból készülnek. Ezért illetve a maximális kényelem elérése érdekében ne használj hozzájuk alsóneműt.

Felismerve azt, hogy egyre szélesebb rétegek szeretnének kerékpáros nadrágban tekerni, megalkották a normál rövidnadrágra hajazó túra nadrágokat. Nem kell tehát mindenképpen "cicanaciban" tekerned. Ezeknél általában kivehető betéttel rendelkeznek, így használhatod őket a mindennapokban is. Kiváló szolgálatot tehetnek például gyalogtúrázás alatt ellenálló anyagok miatt.

A testhez simuló nadrágok között is két fajta létezik, a kantáros és a kantár nélküli kivitel. Tapasztalatunk szerint az ezek között való választást az egyéni preferenciák döntik el. A kantáros mellett talán csak annyi előny szól, hogy a kantár mindig a helyén tartja a nadrágot, nem tud elcsúszni a betét, nem tud gyűrődni.

Ha szeretnéd elfelejteni örökre a fájdalmat, akkor vásárolj kerékpáros nadrágot.