30.000 HUF feletti kerékpár kiegészítő vásárlásnál INGYENES SZÁLLÍTÁS!

HŰSÉGPONT RENDSZER

A hűséged nálunk pénzt termel neked!

Visszatérő vásárlóinknak jelentős kedvezményt biztosítunk a  hűségpontok bevezetésével.

Hogyan kaphatod meg a hűségpontjaidat?

1. Regisztrálj előre a webshopba vagy első vásárlásod közben, hogy létrehozd felhasználói fiókodat. Regisztráció nélkül sajnos nem tudod gyűjteni és felhasználni a pontokat.

2. Válaszd ki a megvásárolni kívánt terméket és rendeld meg! Az adott termékért kapható hűségpontokat a termék adatlapján találhatod.

3. Miután elküldtük a rendelésed a hűségpontok jóváíródnak az egyenlegeden, melyek pontos állását a fiókodban láthatod.

Már az első vásárlásod is kedvezményt termel, amit a következő vásárlásodnál már be is válthatsz!

Mi is az a hűségpont?

Minden vásárlásod után hűségpontokat kapsz, amit a következő vásárlásodtól kezdve fel is használhatsz vagy tovább gyűjtögethetsz. A vásárlásaid értékének 2%-át írjuk jóvá virtuális perselyedben, aminek alakulását folyamatosan nyomon követheted felhasználói profilod alatt.

Minden hűségpont 1 Ft-ot fog érni a következő vásárlásodkor. Tehát ha van összesen 1000 pontod az egészen pontosan 1000 Ft-ot fog érni. Azt a vásárlás folyamán a fizetési lehetőségek kiválasztásakor fogod tudni megadni, hogy mennyi hűségpontot szeretnél ha jóváírnánk a rendeléskor. Természetesen akár mindet felhasználhatod egyszerre. Ha a pontokon felül vásárolsz, a különbözetet a megszokott módon fizetheted.

Minden új ügyfelünket 500 hűségponttal ajándékozzuk meg a regisztrációkor valamint hírlevél feliratkozás esetén további 100 pontal gyarapszik a virtuális számla.

A már regisztrált ügyfeleink szintén megkapják a 500 hűségpontot visszamenőleg.

Hűségpontokat gyűjteni és felhasználni csak interneten leadott, online megrendeléssel lehet! Telefonon vagy e-mail-en leadott megrendelések után nem jár hűségpont.

 

Szabályzat

A hűségpontok akár a rendelt termékek teljes vételárára felhasználhatók.

Hűségpontok szállítási és utánvételi költségért nem járnak, illetve arra nem használhatók fel.

A hűségpontokat 365 naptári napig tudod felhasználni. Az ennél régebben szerzett pontok törlődnek a rendszerből. Magyarul, ha 2022.01.05.-én vásárolsz webáruházunkban akkor a vásárlásért járó pontokat 2023.01.05. éjfélig tudod felhasználni ezek után törlődnek ezen vásárlásért járt hűségpontok. Elköltésükre halasztást nem áll módunkban engedélyezni!

A hűségpontok gyűjtéséhez és a felhasználáshoz REGISZTRÁCIÓ szükséges!

A vásárlásnál szerzett hűségpontokat a következő vásárlásoknál lehet felhasználni.

A hűségpontok bármely termékre felhasználhatók, minimum 5.000 Ft kosár érték elérésénél. Ez alól csak az extra akciós termékeink a kivételek, mely termékeknél ezt szintén jelezni fogjuk.

A hűségpont rendszert és annak feltételeit a ktmbikes.hu tulajdonosa bármilyen előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatja, szüneteltetheti vagy megszüntetheti. Ez ilyenkor elvesztett pontokért kárpótlási igénynek helye nincs.

A hűségpontokat nem lehet másra átruházni.

A hűségpontok semmilyen körülmények között nem válthatók készpénzre.

Ha az átvétel után elállsz a vásárlástól, akkor a felhasznált hűségpontokat elveszted, illetve a visszautaláskor a ténylegesen kifizetett összeget, tehát a hűségpontokkal csökkentett összeget utaljuk vissza.