30.000 HUF feletti kerékpár kiegészítő vásárlásnál INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Okbaby Baby Shield Vázra szerelhető gyermekülés 178544
Okbaby Baby Shield Vázra szerelhető gyermekülés 178544
23 990 Ft

Okbaby Baby Shield Vázra szerelhető gyermekülés 178544

Okbaby Baby Shield Vázra szerelhető gyermekülés 178544
Okbaby Baby Shield Vázra szerelhető gyermekülés 178544
10 ÉRV A BIZTONSÁGÉRT

Kerékpáros gyerekülés kiválasztásakor jellemzően az ár az elsődleges szempont, pedig azt is figyelembe kell vennünk, mennyi veszély leselkedik ránk az utakon. Szerencsétlen esetben még egy enyhe ütközés hatására is lecsatolódhat, lerepülhet a gyenge minőségű, rossz kivitelezésű gyerekülés, a benne ülő gyerkőccel együtt. Olyan megingásoknak is előfordulhat ez, amikor a kerékpáros még irányítása alatt tudja tartani a biciklit. Az Okbaby az egyetlen gyártó, amely törésteszteket is végez, saját, jól felszerelt laborjában.  Az Okbaby töréstesztjei azt az eredményt hozták, hogy minden Okbaby gyerekülés képes megőrizni a megfelelő pozícióját ütközés hatására is, sőt, a rögzítő rendszerben egyáltalán nem mutatható ki károsodás. Ez egy olyan jellemző, amellyel kapcsolatban nem lenne szabad kompromisszumot kötnünk.

10 érv a biztonságos szórakozás mellett – az Okbaby gyerekülések védelmével. 1. Mert az Okbaby gyerekülések könnyen felszerelhetőek, hiszen már összeszerelve kerülnek a boltokba. Néhány speciális technikának köszönhetően, a rögzítő konzol és a tartókar könnyedén csatlakoztatható. 2. Mert az Okbaby gyereküléseket 100%-ban Olaszországban gyártják. 3. Mert az Okbaby a gyártás során minden egyes ülést ellenőriz! 4. Mert minden gyártási szériából mintát vesznek, amelyet különböző mechanikai stressz teszteknek vetnek alá, hogy igazolják az ülések ellenálló képességét és erősségét. 5. Mert minden Okbaby gyerekülés kap egy szériaszámot, így nyomon követhető a gyártási széria és a felhasznált alapanyagok. 6. Mert a felhasznált alapanyagok mentesek a káros anyagoktól, és a legjelentősebb európai gyárak állítják őket elő. Minden alapanyagot az érvényben lévő, legszigorúbb EU normáknak megfelelően, kémiailag tesztelnek. 7. Mert a gyerekülések erősek, kialakításuk ergonómikus, és innovatív dizájnnal rendelkeznek. Mindent latba vetettek, hogy garantálják a gyerekek maximális biztonságát. 8. Mert az Okbaby gyerekülések olyan mechanikai jellemzőkkel bírnak, amelyek túlmutatnak az európai EN14344-es szabvány kerékpáros gyerekülésekre vonatkozó biztonsági követelményein. 9. Mert az Okbaby gyerekülések összhangban vannak a jelenleg alkalmazandó európai normákkal. 10. Mert minden Okbaby gyerekülés rendelkezik a TUV Product Service tanúsítványával. Az Okbaby ISO 9001:2008 minősítéssel bír, és a gyártást rendszeresen ellenőrzik, így a legjobb minőség mindig, minden tekintetben garantált.

Mint egy igazi pajzs: vele a kerékpározás biztonságos és kényelmes. A magasabb háttámla és az erősebb oldalfalak esés esetén is megvédik a fejet. A megerősített szerkezet és a szűkebb lábtartók pajzsként védik gyermeked. A minőség és megbízhatóság kényelemmel és biztonsággal párosul: az új, ergonomikus fejtámlának köszönhetően a gyerek feje még sisakban is kényelmesen pihenhet.

GYÁRTÓ
OKBABY
ELÉRHETŐSÉG
ÜZLETBEN KÉSZLETEN
Raktáron
23 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 480 Ft
Részletek

Minden hátra szerelhető Okbaby gyermekülésre igaz, hogy:

  • Levehető, tisztítható párnázata egy különleges, atermikus párnázat zárt cellás poliuretán habból (zárt cellás szivacsból), amely nemcsak vízhatlan, de a napon is kint felejtheted, nem fog felmelegedni sőt, télen is meleg érzetet biztosít a csemetéknek!
  • A 15 pozícióban állítható lábtartóknak köszönhetően a gyermek lábhosszának megfelelően rögzíthetjük a kicsi lábát, így elkerülhető a láblógásból eredő zsibbadás. A rögzítő pántok használatáal a gyermek lába biztosan nem akad bele a küllőkbe sem.
  • Hárompontos, magasságában és hosszúságában állítható biztonsági övvel rendelkeznek.
  • E-bike-okra is felszerelhetőek.
  • Az érvényben lévő európai szabványnak megfelelően maximum 22 kg a teherbírásuk.
  • A vázra szerelhető gyermekülések zárható adaptere az amúgy egy gombnyomással levehető ülést rögzíti, így elkerülhető, hogy a magára hagyott kerékpárról eltulajdonítsák azt. 
  • A vázra szerelhető gyermekülések rögzítő rendszere elnyeli az út egyenetlenségeiből fakadó rezgéseket, így kényelmes utazást biztosít a gyermek számára.

Mint egy igazi testőr: vele a kerékpározás biztonságos és kényelmes.
- A magasabb háttámla és az erősebb oldalfalak esés esetén is megvédik a fejet.
- A megerősített szerkezet és a szűkebb lábtartók pajzsként védik gyermeked.

A minőség és megbízhatóság kényelemmel és biztonsággal párosul:
- az új, ergonomikus fejtámlának köszönhetően a gyerek feje még sisakban is kényelmesen pihenhet.
- A rögzítő rendszer vízszintesen (a nyeregtől való távolság) 3 különböző pozíció beállítását teszi lehetővé úgy, hogy a gyerekülés súlypontja mindhárom helyzetben változatlan marad, valamint elnyeli az út egyenetlenségeiből fakadó rezgéseket, így kényelmes utazást biztosít a gyermek számára.
- Különleges, atermikus párnázat zárt cellás poliuretán habból (zárt cellás szivacsból), amely nemcsak vízhatlan, de a napon is kint felejtheted, nem fog felmelegedni, sőt, télen is meleg érzetet biztosít a csemetéknek!
- Állítható lábtartók, hárompontos, magasságában és hosszúságában állítható biztonsági öv, fényvisszaverő prizma.

Vázcső átmérő: 28-40mm, pedelecekre is felszerelhető!

Maximális terhelhetőség: 22 kg

Az ár tartalmazza a vázra szerelhető tartókonzolt és adaptert is!

Adatok
Gyártói cikkszám
178544
Kategória
Gyerekülés
Tömeg
5 kg/db
OkBaby kerékpáros gyerekülések bemutató
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!