50.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás  INGYENES!

Az akciós kerékpárokra nem vonatkozik!

OK Baby Children seat 10+ Vázra szerelhető gyermekülés 13586
OK Baby Children seat 10+ Vázra szerelhető gyermekülés 13586
29 900 Ft

OK Baby Children seat 10+ Vázra szerelhető gyermekülés 13586

10 ÉRV A BIZTONSÁGÉRT

Kerékpáros gyerekülés kiválasztásakor jellemzően az ár az elsődleges szempont, pedig azt is figyelembe kell vennünk, mennyi veszély leselkedik ránk az utakon. Szerencsétlen esetben még egy enyhe ütközés hatására is lecsatolódhat, lerepülhet a gyenge minőségű, rossz kivitelezésű gyerekülés, a benne ülő gyerkőccel együtt. Olyan megingásoknak is előfordulhat ez, amikor a kerékpáros még irányítása alatt tudja tartani a biciklit. Az Okbaby az egyetlen gyártó, amely törésteszteket is végez, saját, jól felszerelt laborjában.  Az Okbaby töréstesztjei azt az eredményt hozták, hogy minden Okbaby gyerekülés képes megőrizni a megfelelő pozícióját ütközés hatására is, sőt, a rögzítő rendszerben egyáltalán nem mutatható ki károsodás. Ez egy olyan jellemző, amellyel kapcsolatban nem lenne szabad kompromisszumot kötnünk.

10 érv a biztonságos szórakozás mellett – az Okbaby gyerekülések védelmével.

1. Mert az Okbaby gyerekülések könnyen felszerelhetőek, hiszen már összeszerelve kerülnek a boltokba. Néhány speciális technikának köszönhetően, a rögzítő konzol és a tartókar könnyedén csatlakoztatható.

2. Mert az Okbaby gyereküléseket 100%-ban Olaszországban gyártják.

3. Mert az Okbaby a gyártás során minden egyes ülést ellenőriz!

4. Mert minden gyártási szériából mintát vesznek, amelyet különböző mechanikai stressz teszteknek vetnek alá, hogy igazolják az ülések ellenálló képességét és erősségét.

5. Mert minden Okbaby gyerekülés kap egy szériaszámot, így nyomon követhető a gyártási széria és a felhasznált alapanyagok.

6. Mert a felhasznált alapanyagok mentesek a káros anyagoktól, és a legjelentősebb európai gyárak állítják őket elő. Minden alapanyagot az érvényben lévő, legszigorúbb EU normáknak megfelelően, kémiailag tesztelnek.

7. Mert a gyerekülések erősek, kialakításuk ergonómikus, és innovatív dizájnnal rendelkeznek. Mindent latba vetettek, hogy garantálják a gyerekek maximális biztonságát.

8. Mert az Okbaby gyerekülések olyan mechanikai jellemzőkkel bírnak, amelyek túlmutatnak az európai EN14344-es szabvány kerékpáros gyerekülésekre vonatkozó biztonsági követelményein.

9. Mert az Okbaby gyerekülések összhangban vannak a jelenleg alkalmazandó európai normákkal.

10. Mert minden Okbaby gyerekülés rendelkezik a TUV Product Service tanúsítványával. Az Okbaby ISO 9001:2008 minősítéssel bír, és a gyártást rendszeresen ellenőrzik, így a legjobb minőség mindig, minden tekintetben garantált.

 • Dönhető, így a gyermek feje alvás közben is kényelmesen pihenhet.
 • Szabadalmaztatott ABS rendszer: a gyermekülés minden pozícióban megtartja a súlypontját, így manőverezés közben is biztonságosan kerékpározhatunk.
 • A fényvisszaverő pizmát a háttámlába integrálták. A közúti forgalomban a jól láthatóságot biztosítja a számunkra.
 • Elérhető öko-bőr, atermikus párnázattal is, amely nem csak egyedi, de rendkívül exkluzív megjelentést biztosít!
Raktáron :  2 db
29 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 598 Ft
Részletek

Minden hátra szerelhető Okbaby gyermekülésre igaz,hogy:

 • Levehető, tisztítható párnázata egy különleges, atermikus párnázat zárt cellás poliuretán habból (zárt cellás szivacsból), amely nemcsak vízhatlan, de a napon is kint felejtheted, nem fog felmelegedni sőt, télen is meleg érzetet biztosít a csemetéknek!
 • A 15 pozícióban állítható lábtartóknak köszönhetően a gyermek lábhosszának megfelelően rögzíthetjük a kicsi lábát, így elkerülhető a láblógásból eredő zsibbadás. A rögzítő pántok használatáal a gyermek lába biztosan nem akad bele a küllőkbe sem.
 • Hárompontos, magasságában és hosszúságában állítható biztonsági övvel rendelkeznek.
 • E-bike-okra is felszerelhetőek.
 • Az érvényben lévő európai szabványnak megfelelően maximum 22 kg a teherbírásuk.
 • A vázra szerelhető gyermekülések zárható adaptere az amúgy egy gombnyomással levehető ülést rögzíti, így elkerülhető, hogy a magára hagyott kerékpárról eltulajdonítsák azt.
 • A vázra szerelhető gyermekülések rögzítő rendszere elnyeli az út egyenetlenségeiből fakadó rezgéseket, így kényelmes utazást biztosít a gyermek számára.

A gyermekülés 15°-ban dönthető az egyensúly veszélyeztetése nélkül: a kerékpár minden helyzetben stabil marad a szabadalmaztatott ABS (Automatic Baby Center System) rendszernek köszönhetően, mert a gyermekülés minden pozícióban megtartja a súlypontját, így manőverezés közben is biztonságosan kerékpározhatunk.

Az ülés alatti praktikus kar segítségével a kerékpáros könnyedén hátradöntheti a háttámlát menet közben is. A gyermek feje alvás közben is kényelmesen pihenhet.

A rögzítő rendszer vízszintesen (a nyeregtől való távolság) 8 különböző pozíció beállítását teszi lehetővé, így bármilyen kerékpárhoz megtaláljuk a megfelelő helyzetet, valamint elnyeli az út egyenetlenségeiből fakadó rezgéseket, így kényelmes utazást biztosít a gyermek számára. Különleges, atermikus párnázat zárt cellás poliuretán habból (zárt cellás szivacsból), amely nemcsak vízhatlan, de a napon is kint felejtheted, nem fog felmelegedni, sőt, télen is meleg érzetet biztosít a csemetéknek! Állítható lábtartók, hárompontos, magasságában és hosszúságában állítható biztonsági öv, fényvisszaverő prizma, zárható adapter.

Maximális terhelhetőség: 22 kg
Vázcső átmérő: 28-40mm, pedelecekre is felszerelhető!

Az ár tartalmazza a vázra szerelhető tartókonzolt és adaptert is!

A termékhez kapcsolódó magyar nyelvű használati online letölthető!

Adatok
Gyártó:
Baby OK
Kategória:
Gyerekülés
OkBaby kerékpáros gyerekülések bemutató
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!